Linkbuilding regel je via Go Online

Gepubliceerd op: 09-06-2021

Linkbuilding, wat is dat?

Van alle mogelijkheden om de online positie van een website te verbeteren, is linkbuilding de bekendste. Mensen denken meestal dat linkbuilding niets meer is dan hier en daar wat backlinks toevoegen en verwijderen en hopen dan dat je site ineens bovenaan rankt in Google. Natuurlijk is dit een goed idee, maar het zal niet werken. Linkbuilding is niet zozeer het aantal links als wel het aantal links in gerelateerde content. Koop je veel linklocaties en plak je dan hier en daar maar één link? Dan gaat dit niet helpen. Go Online kan jou hierin adviseren.

Hoe werk je aan linkbuilding?

Je kunt er zelfs voor kiezen om backlinks te maken. Hiervoor kunt je bijvoorbeeld jouw eigen webpagina maken met een link naar je website. Je kunt ook zelf social media profielen en blogs aanmaken. Het klinkt zeker logisch om deze links op te zetten, maar ze zullen je SEO niet veel helpen. Juist omdat je ze zelf kunt maken wordt hier door Google weinig waarde aan gehecht.

Wil je snel resultaat? Dan kun je ervoor kiezen om backlinks te kopen. Hierdoor kun je veel links naar je website plaatsen en krijg je vrij snel resultaten. Maar wees voorzichtig: Google is tegen het uitwisselen van links voor geld. Je kunt dus een penalty krijgen van Google waardoor je website in de zoekresultaten daalt.

Je kunt er ook voor zorgen dat je hoogwaardige inhoud op je eigen website schrijft waarnaar andere bedrijven op hun eigen website willen linken. Zo wordt linkbuilding op de meest zuivere manier tot stand gebracht. Bedenk ook dat andere webpagina eigenaren weten wat de waarde van een goede backlink is. Je wordt dus snel genoeg om een ​​vergoeding gevraagd.

Linkbuilding uitbesteden aan Go Online

Go Online werkt volgens een unieke YSOS-methode: Your Succes is Our Succes! Hiermee behalen zij al jaren successen voor bedrijven op online gebied. Linkbuilding is een van hun meest prominente werkzaamheden en een essentieel onderdeel van hun SEO strategie. Zo heeft Go Online al veel bedrijven geholpen om hoger te ranken in Google door middel van SEO. Als online marketing bureau uit Nijmegen kan Go Online jou adviseren over linkbuilding als onderdeel van jouw SEO strategie.